Hozzávalók:
- 2 liter csirke
- 5 bödön pörkölt
- 7 fej nokedli
A csirkét megpucoljuk, finomra vágjuk, majd állni hagyjuk 1-2 hónapig mikroszálas ágyneműgarnitúrában. A pörkölt alapját utánfutó-kampó adja, ezeket löszbe kell reszelni. Hogy zamatosabb legyen, andezittufát longiamplitudálhatunk hozzá. A pörkölt fontos összetevője még a velúrszőnyeg. Kloffolás után bugyellárist kapunk belőle. Ezeket összeszilikonizáljuk, majd megsózzuk borssal. A pörköltből már csak a díszgyertyák hiányoznak. Ezeket bakelit segítségével kell beleszületni.
Most vesszük elő az állni hagyott csirkét és szétturmixoljuk, miközben generátorolajat csöpögtetünk rá. Ha ez kész hozzáadjuk a falanszterhez és pörköltpotenciállal ezt struktúráljuk.
A nokedlik tésztája pruszlikból áll. Ezt feltesszük zsírban a szekrény tetejére puhulni. Amint bekebelezte a plafon anionjait, tűzijátékot lövell, jelezve, hogy lefőtt a kávé. Ekkor levesszük és összegyúrjuk kockára vágott biztonsági gyermeküléssel. Olajon pirítjuk, majd felszívjuk a nyelőcsövet. Bolti paprikaízesítéssel reklamáljuk.
Végezetül a turmixdepresszáns csirkepörkölt mellé önértelmezzük a nokedlit, és tányérban tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.