Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2014.01.16. 17:39 gh19xé

Chemtrail

Egyes emberek szerint az utasszállító gépek kondenzcsíkjai (contrail) nem közönséges kondenzcsíkok, hanem kémiai (chemical) anyagokkal permeteznek minket.

Szerintem abszolút igazuk van, végülis körülbelül minden percben felszáll a világon valahol nem is egy repülőgép, és 7 milliárdan élünk a Földön. Ha nem lenne chemtrail, már annyi ember élne a Földön, hogy az elefántok nem férnének el sehol, ezért szárnyuk nőtt volna, és mint a levegő urai megették volna az összes madarat. 

Amúgy én hiszek a chemtrailben. Láttam már Domestost repülni. Biztos halál, már az ókorban is féltek tőle.

A képen jól látható, hogy egy álcázott fácánra Domestost öntenek. Több tudós az egyiptomiak nyakába varrta, hogy Mezopotámia lakossága kihalt. A madaras Domestos-csöpögtetés a chemtrail első, képpel, szöveggel, hanganyaggal, levendulákkal bizonyított megjelenése. Egyébként a piramisok voltak ez elosztóhelyek, innen indult chemtrailellenes Föld körüli útjára Marco Polo, aki több ezer évig körözött a tengereken vegyi felhők csapdájában. 

Ezen a képen egy középköri kémikus látható. Jól látható, hogy vegyszereit önmagán teszteli. Ebben az időben az emberiséget nem fenyegette vegyi veszély. A tudósok néha saját magukat ölték meg. Többnyire azonban a szerek hatására fellegvárakká, vagy kentaurokká változtak. A legdrasztikusabb változást egy török tudós vitte véghez, aki lapulevél, ökörgyomornedv és ráspis keverékéből készített főzete hatására a Perzsa Birodalommá változott. 

A múlt században a költők verseik által próbálták a káros vegyszerek hatásait olvasóikhoz eljuttatni. Ez a jambikus chemtrail. Eredetileg a metaforák a versek aljára illesztett párologtatótálkák voltak, később azonban Babits verset írt róla, majd Ady részegen összetört egy ilyen tálkát, ezt követően pedig egy összetörő tojáshoz hasonlította. Ezek után kezdték el irodalmi fogalomként használni.

Napjainkban többféle forma létezik. 

Ez például a gólyatrail. Ősszel és tavasszal a gólyák vándorlási útvonalán kihal a világnépesség, valamit a talajban 100-200 km mély szakadékok keletkeznek. Azonban a retusálógiliszták ezt próbálják eltűnteni (sikeresen), a kaméleonok pedig emberi szinezetet vesznek föl, így rejtve marad a titok.

Több helyen rögzítettek már furcsa tárgyakat amik permeteznek minket. Székek, bárkák, kabátok, de nem ritkán helikopterek és sárkányok is. A legfurább eset egy kékes, abszolútérték alakú füstöt kibocsájtó matekkönyv csorda volt Algyő fölött. Ezek hatására az arra termesztett vöröshagymák mindegyike medicinlabdává változott.

1512639_642980599081905_623485137_n.jpg

Egy másik esetben Fehéroroszországban egy hintó körözött az égen, egy nevető lóval a fedélzetén. Valószínűsíthetően lisztet szórt, de az arra tartózkodó holland turisták a különleges anyag hatására nagylábujjhegyükön csúsztak hazáig. Tajvani nagymamák megfőzték a reppencslevest. A lebbenccsel ellentétben, ebben glutén és adenozin-trifoszfát található. Amint levegővel érintkezik, pár km magasan elkezd lebegni és minden félszemű cserebogarat meggyógyít. Emberiségre durvább hatással van a "hairdownacid fibrilláris chemtrail". Nevéből kitalálható, hogy fodrászok fejlesztették ki, lényege, hogy minden 426 méternél magasabb embernek a sztaroszférában kihullik a haja. Hiba, hogy a 426 méteres testmagasságnál alacsonyabb emberek akár 10000 méter magasságban is sértetlenek maradnak, csak légszomj okozta halál következhet be.

Tények:  

  • A Nap a közhiedelemmel ellentétben nem csak fényt sugároz. Kibocsájtott chemtrailes anyagait még senki sem élte túl. Ahányszor csak lebarnulunk, egy évet elvesztünk életünkből. Tehát aki el tudja kerülni a Napsütést, 2-3-400 évet is élhet. Erre a legjobb módszer egy barlang, vagy járhatunk egész életünkben egy paravánnal körbevéve magunkat. 

  • A felhők sem azok, amiknek gondoljuk őket. A felhők kiégett vegyi anyagokból összeállt populációk, azonban napsütés és nemesgázok hatására újra pusztítanak. Ennek köszönhető, hogy már létrejöttük közben kihaltak a szárnyas emberek.

  • Tragikus hirtelenséggel meghalt költőnk, Petőfi Sándor kísérletet tett a világ megmentésére. Az első napfogyatkozást ő idézte elő egy pamutlepedőből hajtogatott papírsárkánnyal. Sajnos csak percekre tudta kiiktatni a Nap hatását, másnap pedig az űrből érkezett rendfenntartók elvitték. Halálának pontos körülményei csak a figyelemelterelés célját szolgálják. Petőfi azóta utcaseprőként tevékenykedik a Tejúton. 

Végül még annyit szeretnék elmondani, hogy a poszt írása közben elrepült felettem egy lepke, valószínűleg pollen befolyása alatt álltam, ezért az itt leírt tények igazságalapja megkérdőjelezhetetlen, reklamációt a Jászkun Volán Zrt. elfogad, továbbá nagyszünetben ételadományokat szívesen fogadok. 

Ui.: az esernyő mindenféle repülőgépek által kibocsájtott vegyszer ellen megvéd, de ha esik az eső locsoljátok magatokat vízzel, hogy ne ázzatok el!

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://anyamnemvoltdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr125760278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Insectoid 2014.01.18. 15:30:47

Ez a sok pazarolt idő,energia!!! MÉSZ AZ AN*DBA ODA TE KIS FIZETETT DEZINFORMATOR!

NEM AKARSZ TE ÉLNI TE ZSIDO PATKANY?

A CiKK IRÓNAK uZEnem!

JAN 25 KiLESSZ UVÖLTVE A VILAGNAK TE SZARHAZI!

Insectoid 2014.01.18. 15:35:07

es a kurva anyadat! Te titkos szolgalati patkany zsido szar!

felhok.com/

Kenderice 2014.01.18. 15:58:59

Mi lesz 25.-én te hülye?!!!
Megint lesztek tízen, mint múltkor a városligetben te faszkalap?!!!
Az egész világon nem lesz 3000 ember! Kurva karcsú a 7 milliárdhoz képest!
Inkább ülj vissza az iskolapadba fizikát tanulni te hernyó!

gh19xé 2014.01.18. 16:02:00

Tiéd a díj, egy teljes körű vegyi agymosás, amit azért kapsz, mert tiéd a blogom első két kommentje! :) Továbbá egy dologban igazad van. Valóban fizettek nekem. A Nemzetközi Helyesírási Fundamentum szavanként 6 pengőt utalt át a teknőmbe. Tőled sajnos még a szekeredet is elvették, annyi hibát találtak. Amúgy feltételezem, hogy a házad alatt lehet a HAARP rezegtetési központja ezért vagy ilyen durci, de az is lehet, hogy csak az elektromos fogkeféd okozta ezt a hatalmas érzelemtöltetet, aminek a megnyilvánulását most olvasgathatjuk. :)

retek.hu/

Insectoid 2014.01.18. 21:28:40

ket kis szarragó zsido patkany, azon keresed a penzt ami megöld te nyomorek?!
Huzzal dolgozni te naplopo szarragó.
Ez munka? Te patkany

Insectoid 2014.01.18. 21:31:50

a Sajat Életed , es a Szeretteid ellen csinalod ezt a bjogot(es tudom hogy miert chemtrailt oltod le, hogy nöjjön ez a romhalmaz nézettsége)
Nem akarsz te élni?
Nem akarsz Egészségesen élni?
A családod se?

Gondolkozzatok el mélyen te zsidopatkany
HAARP rol meg fingod nincs te szarhazi

gh19xé 2014.01.19. 17:06:37

Nagyot tévedsz. A saját életem és a szeretteim szórakoztatására csinálom ezt a blogot. Olvass vissza régebbi posztokat, és majd meglátod. Ez pedig nem a munkám. Még tanulok, idén fogok érettségizni. Még mielőtt írnád, lelövöm a poént, "húzok" majd tanulni is.

Különben mi ez, hogy nem akarok élni? Mutass már kérlek bizonyítékot arra, hogy bármiféle égből jövő vegyi anyag embert ölt! Naponta 93000 polgári repülőjárat közlekedik, és mégis 7 milliárdan élünk. Továbbá van egy kérdésem is. Miért permetezi vegyszerekkel a háttérhatalom azokat, akik felett majd uralkodni akar? Ha megölnek mindenkit, nem lesz ki fölött uralkodni...

gibson 2014.01.20. 11:14:39

Én jót röhögtem :) Hagyd az ilyen idiótákat, nem érdemes vitába szállni velük, inkább pazarold az energiáidat mondjuk egy hasonló, Bilderberg-csoportos posztra :)
süti beállítások módosítása