2013.08.23. 09:44 gh19xé

Rövid

A száraz kenyér nem való utcasöprésre. Használjunk inkább egy rövid papírzsebkendőt. Nem hallottatok még róla? Ennek az oka az lehet, hogy a tegnapi hidegfront buzi lett.

Szolnokon épül a Tiszapart. A munkások az idő rövidsége miatt beton helyett cipőfűzőt használnak a gátépítéshez. Ugyanis gyorsabban köt. 

Egy moldáv tudós választ adott, miért csökken a nappalok hossza augusztus vége felé. Egy hat fős bagolycsapatot látott tiltakozólag repülni a Nap felé. Később a bogaraktól megtudta, hogy a baglyok megunták az alvást.

Rövidebb lett a Szolnok-Budapest távolság vonattal. Az eddigi 100km helyett már csak 15-öt kell megtenni. Ennek oka, hogy egy vakond Abonynál leásott a sínek alá, és felfedezett egy őskori bálna által létrehozott idő - és téglahajlító szerkezetet. Továbbá a Maglódi jégkrémgyár szivárgása után Budapest lecsúszott és elfoglalta Ceglédet.

A legrövidebb betű: .

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://anyamnemvoltdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr725470316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása